2009. október 26., hétfő

Disko In My Head

Tegnap este egy beszélgetés során ismételten feljött az 'igényes diszkó', mint fogalom. Sajnos az emberek többsége, a 'diszkó' szó hallatán egy mai kommersz szórakozóhelyre asszociál, ahol simsonos Tibi szexuális mozdulatokat utánozva hátulról próbálja meg felszedni a spicces Olgát, dübörög a 144 bpm-es aktuális magyar sláger (refrén általában: 'ne menj el, maradj velem' vagy 'vágyam tengerén, ó te vagy a fény') és csak kevés embernek jut eszébe a '70-es évek második fele, a Studio 54 vagy akár Amanda Lear. Alan Braxe évek óta azon munkálkodik, hogy ezt a bizonyos korszakot az aktuális kor köntösébe öltöztesse, úgy, hogy a stílus mégse veszítsen múltbéli értékeiből. '98-ban egy világ kapta fel a fejét a Music Sounds Better With You-ra, amit Thomas Bangalterrel közösen Stardust néven alkottak meg. Karrierje azóta töretlen. Zenéje számomra a habkönnyű francia elektróhouse Olümposza. Jelen posztot legutóbbi minimixe miatt teszem közzé, mely 12, a Vulture kiadónál megjelent dalt tartalmaz bő 15 percben.
Tracklista:
01. Stars on 33 - I feel Music in you heart
02. Das Glow - I wanna wake up with you
03. Alan Braxe & Fred Falke - Arena
04. The Paradise - In love with you
05. Lifelike & Kris menace - Discopolis
06. Alan Braxe & Fred Falke - Love lost
07. Alan Braxe & Fred Falke - Intro
08. Defender - Bliss
09. Alan Braxe & Fred Falke - Penthouse Serenade
10. Fenech Soler - The cult of romance
11. Alan Braxe & Kris Menace - Lumberjack
12. Sedat the Turkish Avenger - Sunrise
Ígérem egyébként a mixek nem lesznek rendszeresek, de engedjétek meg, hogy ma kivételt tegyek, hisz teljesen magával ragadott a hangulat! : )
Alan Braxe - The Vulture Mash-Up

_________________________________________________________________________
uptade: sajnos az mp3-at el kellett távolítanunk, a link a youtube-ra mutat

2 megjegyzés:

  1. Ja, hogy van ez a névtelen opció!
    Na, szóval... Részese voltam én ennek a beszélgetésnek, vagy ilyen zártkörű volt? Mintha kicsúszott volna a számon olyan, hogy igényes clubzene, és ez a mix valóban pont az, amit ezalatt értek. Bár ezt így itthon nem nagyon fogok leülni hallgatni csak úgy, meg különben sholse. Annyira nem pörgős, hogy jót lehessen rá táncolni, viszont egy valóban igényes táncos/szeparés helyen nagyon adná. Miért nincsenek itt ilyenek? Vagy vannak, csak nem a mi pénztárcánknak? Én mindenesetre mág nem találkoztam vele. Na, sokat nem tettem hozzá a cikkhez assszem.
    Balázs

    VálaszTörlés
  2. Részese voltál Balázs :) itthon nem találkoztam még én sem ilyen jellegű bulival.. talán majd egyszer..

    VálaszTörlés