2010. február 22., hétfő

Brand New LOTP!

Az 80-as évek-téma lezárult - itt is megköszönöm mindenkinek, aki eljött a bulira:) - így most kénytelen vagyok ismételten újabb dalok közül szemezgetni.
2008-ban robbant be igazán a köztudatba a Late Of The Pier egy iszonyat erős debütalbummal. Sam Eastgate jellegzetes hangja, az őrületes szintik és a trackek végén az eszetlen vadulások egyből a kedvenceimmé avanzsálták a csapatot. A soronkövetkező második album előfutáraként decemberben jött ki a Blueberry, ami egy kellemes, ám nem túl emlékezetes darab, három nappal ezelőtt azonban napvilágra került az új lemez első klippes dala. A Best In Class-ról van szó, ami, ha nem is vadiúj, de egész jó. Sajnos jelen esetben sem beszélhetünk egy új Focker-ről, vagy Space And The Woods-ról, de vicces kis dal az tény. A videó szintúgy elég megnyerő. Tele van szebbnél szebb lányokkal (enyém a fehér hajú karikafülbevalós!) és a végén a jellegzetes zúzás abszolút rendben van.

A dalnak már egy remixéről is lehullt a lepel. Erol Alkan (ki más?) játszotta le a BBC Radio 1-on (hol máshol?) a Best In Class Soulwax(!) remixét. Check it!
(A kép pedig 2009 júliusában készült Londonban és bocsásson meg mindenki az egómért, de muszáj volt:D)
Late Of The Pier - Best In Class (mediafire)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése