2009. december 17., csütörtök

On-The-Go


Az e heti őrületet megkezdeném csütrtökön, kicsit akad a blog ez tény, de akik rendszeresen szeretnének frissülni zeneileg azoknak most adok néhány, számomra nagyon kedves cuccot.

Az első rögötön egy videó és egy remix, ami ha már űrről volt szó mostanában, igen aktuális érdemes megnézni a klippet, mert a megvalósítása a végtelenben való száguldásnak, már majdnem star trekes magasságokat idéz. Tehát itt az első trekk, ami az előbb mutaott videóban elhangzottak Of Montrealféle átgondolása. (Ugyan a slow poisnről beszélt már egy másik jedi kb egy hónapja, de úgy gondolom, hogy ez az újragondolás meg fogja változtatni a véleményét.)
Slow Poison-The Bravery[of Montreal rmx](mediafeire)

Neon Indianra először a neve miatt figyeltem fel, azóta az egyik, meghatátozója a pléjlisztjeimnek, a Psychic Chasms című beutatkozó albuma, nem túl erős partiangyal , inkább lazításhoz tudom ajánlani...
Deadbeat Summer-Neon Indian(mediafire)

Elnézést kell kérnem Ádámtól, hogy így belepofátlankodom a számára kedves elektrokless világba, de ezt a Miss Kittin&The Hacker muzsikát úgy érzem most fel kell tennem a blogra, mivel kb egy hete folyamatosan ez a dal szól nálam.
1000 Dreams-Miss Kittin&Hacker(mediafire)

Nem jellemző az oldalunkra, hogy nagyon mainstream dolgokkal foglalkozna, de Robin Thicke talán annak mondható, ettől függetlenül a Dreamworld egy olyan szám, amit tényleg bármikor meg tudok hallgatni, eléggé világból kimenős, természetesen a lehető legjobb értelemben.
Dreamworld-Robin Thicke(mediafire)

A végén nem szeretném sokat húzni az időt, annyit viszont remélek, hogy erra a kellemes dubstepre mindenki velem együtt vidáman bólogat.
CrissyCriss-Kick Snare(mediafire)

Miután megírtam ezt a postot, ránéztem a lejátszómra, és kiderült, hogy a ma reggeli listám egy az egyben így kezdődik.
have fun.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése