2009. december 12., szombat

Dirty Dozen


Ismételten űrdiszkóba invitálnak a Kunk fiúk Az aktuális meghívottak egyenesen Brazíliából érkeznek és nagy-nagy kedvenceim, így muszáj egy gyors kedvcsináló-posztot írnom. A '80-as évek végtelen inspirációvulkánjából táplálkozó The Twelves szombat este vélhetően szétszedi a Trafót. Ehhez a művelethez lesz a brazilok segítségére Bergmann Peti, azaz a We Plants Are Happy Plants is, akinek nemrég készült el első hivatalos videója.
A duó tavaly legnagyobbat a Black Kids-nek készült remixével robbantott, amit az új D.A.N.C.E.-ként emlegettek, sőt még a a BK albumra is rákerült záródalként. Az I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You-t annyira kellemesen szedte szét a két srác, hogy indie- és elektrópartik kötelező kellékévé vált.
Black Kids - I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You [The Twelves rmx](mediafire)
A Chromeo-dalokat rendszerint ronggyá remixelik (Fancy Footwork remixem például majd' 30 darab van), nem történt másképp a Tenderoni-val sem, ám brazil barátaink olyan ügyesen nyúltak hozzá, hogy mind közül ez vált a kedvencemmé.
Chromeo - Tenderoni [The Twelves rmx](mediafire)
Mindig szeretem, amikor egy mai szintipop előadó visszanyúl a gyökerekhez, így tettek Twelves-ék is, amikor úgy döntöttek, hogy átformálják az A-Ha Take On Me-ját. Valljuk be, egész jól sikerült.
A-Ha - Take On Me [The Twelves rmx](mediafire)
Végezetül pedig, hogy ne csak a remixeikről legyen szó, álljon itt egy 2008 végén megjelent saját szerzeményük, a When You Talk is.
The Twelves - When You Talk (mediafire)

3 megjegyzés:

  1. hello! mivel e-mailt nem találtam, ide fogok írni :D Az a lényeg, hogy nekem is van 1 hasonló oldalam, www.havimix.blogspot.com. Ha gondolod, akkor linketcserélhetnénk, ha kiteszel, kiteszlek én is a partnerek közé! Köszi, további jóó munkát :D

    VálaszTörlés
  2. a take me out rendszerint nállunk is pörög:)

    VálaszTörlés
  3. Kiwy: kiteszlek azonnal! mindig jól jön az ilyen kölcsönös reklám : )
    BokTm: a Take On Me-ra gondolsz? :) ah sose buliztam még erre a remixre, úgyhogy végre megtörténik az elsőpopméterezésem, akkor kérni fogom :D

    VálaszTörlés